Riisisiirup 250ml BIO

Parim enne: 03.03.2025

4.95

Riisisiirupit toodetakse keedetud pruuni riisi hüfrolüüsimisel ensüümidega, mille tulemusel tärklis laguneb põhiliselt malltotrioosiks ja maltoosiks. Olenevalt koostisest, võib riisisiirupi magusus olla ligi 2 korda väiksem kui suhkrul.

Pehme, magus ja kerge ökoloogiline riisi siirup on suurepärane asendus tavalisele suhkrule või kunstlikele magusainetele. Maitsesta joogid, müsli, jogurt, magustoidud või koogid magusa riisi siirupiga. Hea alternatiiv neile, kes kontrollivad oma suhkrutarbimist.

Sertifitseeritud ökoloogiline toode CZ-BIO-001.

Toodetud EU välises mahepõllunduses.

Parim enne 27.10.2024

3 laos

 

Kirjeldus

Looduslik fruktoosivaba magusaine. Riisisiirup on BIO kvaliteediga ja valmistame seda riisi kääritades. Sellel on väga mahe, hõrk ja neutraalne maitse, veidi vähem magusust kui klassikalisel rafineeritud suhkrul ja madalam glükeemiline indeks. See ei mõjuta kuidagi toidu lõppmaitset. See on ideaalne, kui soovid lasta esile tuua koostisainete loomulikkust, magustada kergesti magustoite, puuvilju jne.

Kasutamine: Sobib kasutamiseks magusates küpsetistes, magustoitudes, puuviljasalatites, jogurtites, müslis, jookide magustamiseks jms.

Koostis: riis 80%, joogivesi.

Kaubamärgi päritoluriik: Tšehhi

Tootja: Health link s.r.o, Tsehhi