Koorimata Kanepiseemned BIO 150g

4.10

Mahe Koorimata kanepiseemned 150 g

Kanepiseemned on inimorganismile üks tervislikumaid ja toitainerikkamaid toiduaineid. Seeme on valmistatud tehnilise kanepi lubatud toidusortidest ja sellel puudub psühhoaktiivne toime.

Koorimata kanepiseemnetest 150 g jätkub tavapärasel igapäevasel kasutamisel umbes 15 päevaks.

Mis mõju on 150 g koorimata kanepiseemnetel. Miks koorimata kanepiseemned?

Sisalduvad ained toetavad ajutegevust, stimuleerivad elundite arengut ja taastumist ning vähendavad kolesteroolitaset. Neil on põletikuvastane toime ja nad toetavad täielikult kogu inimorganismi immuunsüsteemi. Sobib puhastamiseks ja detoksikatsiooniks. Koorimata seemet nimetatakse kooreta ka “sooleharjaks”. Kanepiseemne kasutamine on sobiv täiendus suure füüsilise ja vaimse pinge korral. Võime lagundada piimhappe metaboliite, mis põhjustavad lihasvalu, on samuti kasulik sportlastele.

Kanepiseemned ei sisalda gluteeni, mistõttu sobivad kanepitooted ka gluteenivaba dieediga inimestele. Seemned ei sisalda CBD-d ega CBG-d

1 laos

 

Kirjeldus

Mida sisaldab 150 g kanepiseemneid?

Koorimata kanepiseemned sisaldavad suures koguses kiudaineid. Samuti on selles kõrge valkude osakaal (albumiin ja edestiin), see sisaldab kõiki 23 looduses leiduvat aminohapet, millest 8 on asendamatud (need, mida inimkeha ise luua ei suuda), mis lisanduvad organismi ainult läbi dieeti.

Kanepiseemned on A-, B1-, B2-, B3-, B6-, B9-, C-, D- ja E-vitamiinide ning antioksüdantide, kaltsiumi, magneesiumi, kaaliumi, raua, fosfori ja teiste bioaktiivsete ainete looduslik allikas.

Asendamatute küllastumata rasvhapete oomega 3 ja 6, samuti fütosterooli, klorofülli ja letsitiini kõrge ja ideaalne suhe on haruldane.

Kui palju kooreta kanepiseemneid võin päevas süüa? Ideaalne on 1 kuni 2 supilusikatäit seemneid päevas.

Seemned on maheda pähklise maitsega. Neist pressitakse suurepärane kanepiõli, seejärel toodetakse neist kanepiproteiine ja jääkidest valmistatakse kanepijääke, mis on suurepärane sööt.

Seemned sobivad salatite, hapukurkide, kastmetesse, kaerahelbe- ja muude roogade lisandiks. Neid jahvatades saad võiete või kastmete koostisosaks sobiva pasta. Pärast üleöö vees leotamist sega segu veega ja kurna. Saame ülitoitva kanepipiima. Sobib ka leiva, kuklite ja kookide küpsetamiseks. Tervislik vahepala – väga maitsev ja lihtne on seemneid pannil praadida ning soola ja kanepiõliga segada.