Mandlijahu küpsised

Sul läheb vaja:

2 muna

3 dl mandlijahu

0,5 dl kookosjahu

1 tl gluteenivaba küpsetuspulber

1 spl sulanud kookosõli

1 spl agaavi siirupit

Veidike kuivatatud jõhvikaid

Veidike tumeda šokolaadi nööpe

 

Toimi nii:

Klopi munad kausis lahti. Lisa kookosõli ja agaavi siirup.

Sega teises kausis kokku mandlijahu, kookosjahu ja GV küpsetuspulber. Seejärel lisa jahude segu teiste koostisosadega.  Viimastena sega juurde tükeldatud jõhvikad ja šokolaadi nööbid.

Võid panna taigna veidikeseks külmkappi, et oleks kergem ahju plaadile küpsiseid vormida. Kindlasti kasuta küpsetuspaberit.

Küpseta 180 kraadi juures 15 minutit.

 

 

Väga lihtsad ja maitsvad gluteeni-ja kaseiinivabad küpsised. Kogu pere oli rahul.

Inspiratsiooni on saadud raamatust “Patuvabad magustoidud ja koogid”

 

 

 

 

 

342 replies on “Mandlijahu küpsised

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.