Kirjeldus
Idud on maailma kõige elu andvam toit. Neid regulaarselt süües saame elujõudu ja energiavoogu. Tuhandeid aastaid on need olnud tervisliku toitumise osa. Nad on rikkalik E- ja F-vitamiini allikas, sisaldavad palju mikroelemente Idud parandavad naha seisundit, selle värvi, tugevdavad juukseid ja küüsi. Idandid sisaldavad kontsentreeritud koguses vitamiine, mineraalaineid, valke, ensüüme ja palju muid väärtuslikke aineid. Kõik koostisained imenduvad organismis kergesti.
Valmista idud järgmiselt: Võta idanbdamisaalus või purk ja leota seemneid 12h, seejärel loputa ja nõruta. Idandeid tuleb loputada 2 korda päevas. Aseta seemned sooja ja eelistatavalt pimedasse kohta.
Olenevalt tärkava taime liigist ilmuvad võrsed 2-4 päeva pärast.
Paksude seemnete puhul nt. herned, SOJA, kikerherned jne. või koorega seemned, nt. kõrvits, päevalill, lõigake idud enne tarbimist ja väikseid seemneid kasutage tervikuna toiduks.
Tootja: Dary Natury, Poola
INGREDIENTS
broccoli seeds* 100%. (*certified organic ingredient)
PREPARATION METHOD
At home, prepare sprouts as follows: Take a flat plate, cover it with gauze or other material that absorbs water. Pour a single layer of seeds onto the gauze and pour water, preferably boiled and lukewarm. The water should be topped up so that the gauze is constantly wet. Place the seeds in a warm and preferably dark place.
Depending on the species of the sprouting plant, sprouts appear after 2-4 days.
In the case of thick seeds, e.g. peas, SOY, chickpeas, etc. or seeds with a shell, e.g. pumpkin, sunflower, cut the sprouts before consumption, and use small seeds whole.
RECOMMENDED STORAGE CONDITIONS
Store in a dry and cool place.