Kibuvitsamarja pulber 100g BIO

6.70

100% ökoloogiline toor kibuvitsamari sisaldab rohkesti C vitamiini, palju antioksüdante, E ja B vitamiini ning beeta-karoteeni.
Kibuvitsmari tugevdab immuunsüsteemi ja aitab väsimuse vastu. Vähendab vere kolesteroolisisaldust ning toetab ainevahetust ja aitab üldise nõrkuse puhul. Vähendab liigeste jäikust ja leevendab liigesevalu. Kibuvitsapulbris sisalduvad galaktolipiidid omavad põletikuvastast toimet. Aitab külmetuse puhul.

Lisa  jogurtisse, smuutisse, küpsetistesse ja putrudesse. Kibuvitsapulber aitab külmetuse puhul. Tee tervistavat kibuvitsateed.

4 laos

 

Kirjeldus

Toiteväärtus 100g kohta: energia 970kJ/231,8kcal, rasva 5g, sh küllastunud rasvahapped 0,3g, süsivesikuid 23,3g, sh suhkruid 23g, kiudaineid 48,5g,valku 4,1g, soola 0,02g. C vitamiini 230mg.

Tootja: Tšehhi

Kibuvitsapulbri valmistamisel on kasutatud loodusliku koer-kibuvitsa  (Rosa Canina) marju, mida pole väetatud ega mürgitatud. Marjad kuivatatakse ahjus madalal temperatuuril C- ja B-vitamiinide säilitamiseks. Kogu kuivatamisprotsess on täielikult kontrolli all  ja veesisaldust vähendatakse ühtlaselt ja samal temperatuuril.

Taani teadlaste uuringud on näidanud, et kibuvitsapulbris sisalduvad galaktolipiidid omavad põletikuvastast toimet ja vähendavad liigesevalu. See vähendab liigeste jäikust ja liikuvust ning parandab selle tagajärjel igapäevast toimetulekut. Üha enam reumatolooge ja perearste kogu maailmas soovitab koeraroosi valuvaigistavat toimet. See efekt ilmneb siiski ainult eritöötluse tulemusel, kuna galaktolipiidid on kõrgete temperatuuride suhtes tundlikud.