Linaseemned Idandamiseks 30g BIO

Parim enne: 01.02.2026

1.80

Linaseemne idud sisaldavad palju mineraalsooli, letsitiini, on C-, E- ja B-vitamiini allikaks. Need alandavad halva kolesterooli taset ja reguleerivad seedeprotsesse. Neid soovitatakse kõhukinnisuse korral.

Idud on maailma kõige elu andvam toit. Neid regulaarselt süües saame elujõudu ja energiavoogu. Need on olnud tervisliku toitumise osa tuhandeid aastaid. Idandid sisaldavad kontsentreeritud koguses vitamiine, mineraalaineid, valke, ensüüme ja palju muid väärtuslikke aineid. Kõik koostisained imenduvad organismis kergesti. Kahtlemata on idud tervisliku toitumise suurepärane element.

KASUTAMINE: Võta idandamisalus või idandamispurk

Alkuse puudumisel valmista idud järgmiselt: Võta tasase taldriku, kata selle marli või muu vett imava materjaliga. Vala ühe kihi seemneid marlile ja kasta veega, eelistatavalt keedetud ja leige. Vett tuleks lisada nii, et marli oleks kogu aeg märg. Aseta seemned sooja ja eelistatavalt pimedasse kohta. Olenevalt tärgatava taime tüübist ilmuvad võrsed 2-4 päeva pärast.

Suurte seemnete puhul nt. herned, sojaoad, kikerherned jne. või koorega seemned, nt. kõrvits, päevalill, idandid võid soovi korral lõigata enne söömist ja väikseid seemneid kasuta tervena.

 

 

3 laos

 

Kirjeldus

Organic Flax Seeds for Sprouts Eco 30 g

They contain a lot of mineral salts, lecithin, and are a source of vitamins C, E, and B. They lower the level of bad cholesterol and regulate digestive processes. They are recommended for constipation.

Sprouts are the most life-giving food in the world because they are eaten when the plant is as vital as ever. By eating them regularly, we can experience this vitality and energy flow. They have been an element of a healthy diet for thousands of years. Sprouts contain concentrated amounts of vitamins, minerals, protein, enzymes and many other valuable substances. All the ingredients are easily absorbed by the body. Sprouts are undoubtedly an excellent element of a healthy diet.

HOW TO USE:

At home, we prepare sprouts in the following way: We take a flat plate, cover it with gauze or other material that absorbs water. We pour a single layer of seeds onto the gauze and water it with water, preferably boiled and lukewarm. The water should be topped up so that the gauze is wet all the time. We place the seeds in a warm and preferably dark place. Depending on the type of plant being sprouted, the sprouts appear after 2-4 days. In the case of large seeds, e.g. peas, soybeans, chickpeas, etc. or seeds with a shell, e.g. pumpkin, sunflower, we cut the sprouts before eating, and small seeds are used whole.

Net weight: 30 g