Maapirni Jahu 500g BIO

Parim enne: 05.01.2025

13.60

Maapirn on pärit Põhja-Ameerikast. Kui maapirn on maa seest välja kaevatud, ei saa seda kaua värskena säilitada; kuivatatud ja jahvatatud kujul võib seda säilitada aastaringselt ja kasutada erinevate roogade valmistamiseks.

See on üheks põhiliseks süsivesikute allikaks. Maapirnijahu on rikkalik kiudainete ja raua (20% päevasest vajadusest), kaaliumi (110,5% päevasest vajadusest) ja B1-vitamiini (15,45% päevasest vajadusest) allikas. Polüsahhariidi – inuliini kõrge sisalduse tõttu võib maapirn olla abiks peamiselt diabeetikutele. Inuliin on ka looduslik prebiootikum, mis toetab bakteriaalset floorat ja parandab soolestiku peristaltikat

Koostis: maapirni jahu* 100%. *mahepõllumajanduse toode

Toiteväärtus 100 g tootes: energeetiline väärtus 1368 kJ / 323 kcal; Rasv 0,3 g; sh küllastunud rasvhapped < 0,3 g; Süsivesikud 67,5 g; sh suhkrud 63,8 g; Kiudained 11,6 g; Valk 6,9 g; Sool 0,0 g; kaalium 2210 mg; raud 2,79 mg; C 9,9 mg; B1 0,2 mg

Maapirni jahu saab kasutada mitmel otstarbel: maapirni pannkoogid (nagu kartulipannkoogid), maapirni jahu kotletid, lisandina kastmetele, lisandina suppidele, jogurtisse ja putrudele.

3 laos

 

Kirjeldus

Jerusalem artichoke comes from North America. It came to Europe at the beginning of the 17th century and became one of the basic sources of carbohydrates. In the 18th century, it was replaced by potatoes, and is currently experiencing a renaissance. Jerusalem artichoke flour is a rich source of fiber and iron (20% of the daily requirement), potassium (110.5% of the daily requirement) and vitamin B1 (15.45% of the daily requirement). Due to the high content of polysaccharide – inulin, Jerusalem artichoke can be helpful mainly for diabetics. Inulin is also a natural prebiotic that supports the bacterial flora and improves intestinal peristalsis

Jerusalem artichoke flour can be used for many purposes, e.g.: Jerusalem artichoke pancakes (like potato pancakes), Jerusalem artichoke flour cutlets, an addition to sauces, an addition to soups and in other forms according to your preferences.

Ingredients: Jerusalem artichoke flour* 100%. *product of organic farming

Nutritional value in 100 g of product: energy value 1368 kJ / 323 kcal; Fat 0.3 g; including saturated fatty acids < 0.3 g; Carbohydrates 67.5 g; including sugars 63.8 g; Fiber 11.6 g; Protein 6.9 g; Salt 0.0 g; Potassium 2210 mg; Iron 2.79 mg; C 9.9 mg; B1 0.2 mg.