Probiootiline Fermenteeritud Kaerajook Astelpaju 1L BIO

Parim enne: 15.05.2025

14.80

Mis on AVIZO? See on orgaaniline kääritatud juuretis, mis sisaldab elusaid häid baktereid (probiootikumid) ja kiudaineid (prebiootikumid), pakkudes 21 kasulikku tervisesõbralikku või supertoidu toimet.

AVIZO vedel juuretis on koostisainete poolest rikkalik. Need on täielikult orgaanilised, ilma sünteetiliste lisanditeta. Orgaaniline sööde on ohutu ja puhas keskkond kasulike bakterite kolooniate kasvuks ja paljunemiseks. Happeline keskkond on patogeensetele bakteritele ebasoodne, mistõttu on tooted maitselt hapud.

Kuidas jooke tarbida? Kääritatud AVIZO jooke saab juua “siin ja praegu”. Jook annab teile küllastustunde kuni kolmeks tunniks. See on suurepärane alternatiiv energiajookidele.

Joo lahjendamata, umbes üks-kaks supilusikatäit iga toidukorra ajal. Võid lisada mahladele, putrudele, salatitele ja muudele 40°C-ni jahutatud roogadele. Kaitsta otsese päikesevalguse eest. Pärast avamist hoida külmkapis ja tarbida 45 päeva jooksul. Ühe pudeli kasutusaeg on kuni 3-4 nädalat.

Mahepõllumajanduslikud vedelad juuretis- ja kääritatud joogid ei ole ravim ega toidulisand. Kääritatud tooteid tarbime suhteliselt väikeses koguses, mistõttu toidus ei ole piisavalt happelisust, mis on seedesüsteemile ülioluline.

AVIZOt võid tarbida iga päev, soovitavalt iga toidukorra ajal, juues enne sööma asumist lonksu juuretist või lisades seda otse toidule. Juuretis küllastab toitu elusate heade bakteritega, muututes selle kergemini seeditavaks. Kui soovid lihtsalt janu kustutada, siis võta lonks AVIZO-t üksi, väikestes kogustes, sest elusbakterite mõju võib igaühe jaoks olla erinev. Kui kavatsete AVIZO-t kasutada spetsiaalselt individuaalsete vajaduste rahuldamiseks, pidage nõu oma dietoloogi, toitumisspetsialisti või arstiga.

Mikrobioomi eelised

  • Laboratoorsete testidega kinnitatud bakterite efektiivsus
  • Elusate bakterite ja kiudainetega
  • Ei sisalda säilitusaineid, kunstlikke värvaineid
  • Mikroelementide ja vitamiinidega
  • Gluteenivaba, laktoosivaba, suhkrulisandita
  • Sobib lastele, taimetoitlastele/veganitele

AVIZO tooteid võib kasutada raseduse ajal. Hapu ja bakterid aitavad vähendada haiguse sümptomeid. Väikelaps võib tooteid tarbida koos esimese toidukorraga (pärast rinnaga toitmist).

 

3 laos

 

Kirjeldus

Kasu kehale, eriti seedesüsteemile ja mikrobioomile:

  • Happe ja hapukuse positiivne mõju vere pH-le, toidu kääritamisele ja seedimisele, kasulike elementide assimilatsioonile.
  • Toodetes sisalduvad elusbakterid täiendavad meie mikrobioomi soolebaktereid, see on tugeva immuunsuse tingimus.

Happelisus või aluselisus?

Paljud inimesed arvavad ekslikult, et happe tarbimine suurendab mao happesust, mille tulemuseks on refluksi sümptomid. Mao eesmärk on toidu seedimine. Hape ja bakterid lahustavad ja lõhustavad toitu. Kõrvetise valud viitavad mao happesuse vähenemisele. Pärast mao happesuse vähenemist ei sulgu mao ülemine sulgurlihas (lukuti) ja maosisu valgub söögitorusse ja tekitab põletustunnet. Refluksivalud ei teki maos, vaid söögitorus, millesse sattude maosisu söövitab. Pärast probiootiliste kääritataud jookide tarbimist ergutab mao suurenenud happesus maolukutit ja see sulgub. Maosisu ei satu enam söögitorusse ja kõrvetised kaovad. Vananedes nõrgeneb ka kõigi organite aktiivsus, ka mao võime hapet toota. Magu vajab abi, lisades oma igapäevasesse dieeti hapet, sellistes tingimustes saab see taas korralikult toimida. Mao happesust vähendades kahjustame mao võimet toitu seedida. Seetõttu on hape ja hapukus sinu kõhu sõber.   * Aleksandras Žarskus “Tervise hapu maitse” Kaunas, 2019. (Nikolaj Druzjaki järgi). David Perlmutter ja Kristin Loberg “Aju elujõu saladus”, Vilnius, 2016, Alma littera,2016. Dr Dale E. Bredesen “Alzheimeri tõve ületamine”, Vilnius, Tyto alba, 2018.

AVIZO on täis elu.

Bakterite puhul on pigem oluline koostoime ja mitmekesisus kui ühe liigi arvukus. Bakterite mitmekesisus OAT juuretises on lai ja koosmõjul annavad nad teadusuuringutega tõestatud kasu – mõjutab patogeene bakteriostaatiliselt, s.t pärsib patogeenide aktiivsust soolestikus, kuid ei hävita neid. Kõik hävitatakse ainult antibiootikumidega, mida ilma tõsise põhjuseta tuleks vältida. Soolebakterite ideaalne tasakaal säilib vahekorras 80:20 (80% head ja 20% patogeensed). Väidetavalt on normaalne, et soolebakterite tasakaal on tugeva immuunsuse tingimus, seega algab keha tervis ennekõike soolestikust. Tutvustame uuritava patogeensust Bakterite inhibeerimise tulemused: Bakteri tüüp Bakterite kasvu pärssimise standardhälve (mm): Uurimisandmete põhjal pärsib orgaaniline AVIZO juuretis rohkem/vähem loetletud haigustekitajate aktiivsust soolestikus, mistõttu on tõestatud, et AVIZO heade bakterite hulk ja mitmekesisus on piisav ja tõhus.

 

What is AVIZO? It is an organic fermented sourdough with live good bacteria (probiotics) and fiber (prebiotics), providing as many as 21 benefits health-friendly or super foods.

Organic liquid sourdough and fermented drinks AVIZO is not a drug or a food supplement, so guidelines for usage are provided for recommendation purposes only. We consume relatively small amount of fermented products, so there is not enough acidity in the diet, which is crucially needed for our digestive system.

AVIZO – one of the course of sourness, so you can take AVIZO daily, preferably with each meal, by taking a sip of sourdough before starting to eat, or by adding it directly to food. Leaven will saturate the dish with live good bacteria, the food will become easier to digest. If you just want to quench your thirst, take a sip of AVIZO alone, in small quantities, because the effect of live bacteria can be different for everyone. If you plan to use AVIZO specifically for individual needs, please consult with your dietitian, nutritionist, or doctor.

How to consume drinks? You can drink fermented AVIZO drinks “here and now”. The drink will give you satiety feeling for up to three hours. That’s great alternative to energy drinks. Three kinds of flavors will please even smallest ones.

Microbioma benefits

  • Effectiveness of bacteria confirmed by laboratory tests
  • With live bacteria and fiber
  • No preservatives, no artificial colors
  • With trace elements and vitamins
  • Gluten free, lactose free, no added sugar
  • Suitable for children, vegetarians/vegans

AVIZO products can be used during pregnancy. Sourness and bacteria will help to lower symptoms of being sick. Child can use products with the first food (after breastfeed).

Benefits for the body, especially digestive system and microbiome:

  • Positive effect of acid and sourness on blood pH, food fermentation and digestion, assimilation of useful elements.
  • The live bacteria in the products complement our microbiome intestinal bacteria, this is a condition of strong immunity.

Acidity or alkalinity?

Many people mistakenly believe that the consumption of acid increases the stomach acidity, resulting in reflux symptoms. The purpose of stomach is to digest food. Food is dissolved and grinded by acid and bacteria. Heartburn pains indicates decreased stomach acidity. After decreasing for stomach acidity, the upper sphincter (wrinkle) of the stomach does not close and the contents of the stomach, spilling into the esophagus, and making burn feeling. Frame pains do not appear in the stomach, but in the esophagus, which is gnawed when it enters it stomach contents. After consuming acid, increased stomach acidity irritates the wrinkle and it closes. Stomach contents no longer enter the esophagus and heartburn pains disappear. As we age, the activity of all organs also weakens, the ability of the stomach to produce acid too. The stomach needs help by adding acid to your daily diet, in these conditions it can properly function again! By reducing the acidity of the stomach, we harm the stomach’s ability to digest food. Therefore, in any case, the acid and sourness are your stomach friend! * Aleksandras Žarskus “The sour taste of health” Kaunas, 2019. (According to Nikolaj Druzjak). David Perlmutter and Kristin Loberg “The Secret of Brain Vitality”, Vilnius, 2016, Alma littera,2016. Dr. Dale E. Bredesen “Overcoming Alzheimer’s”, Vilnius, Tyto alba, 2018.

AVIZO is full of life!

Bacteria are important interaction and diversity rather than an abundance of one species. Bacteria in OAT sourdough diversity is wide, and when they interact, they provide research-proven benefits – affects pathogens bacteriostatically, i.e. inhibits the activity of pathogens in the intestine, but does not destroy them. Everything is destroyed only by antibiotics, without serious one cause should be avoided. An ideal balance of intestinal bacteria is maintained in a ratio of 80:20 (80% good and 20% pathogenic). It is said to be normal the balance of intestinal bacteria is a condition for strong immunity, so first of all the body’s health begins in the gut. We present the pathogenicity of the subject Bacteria inhibition results: Type of bacteria Standard deviation of bacterial growth inhibition (mm): Based on the research data, organic AVIZO sourdough more/less inhibits the activity of the listed pathogens in the intestine, therefore it has been proven that the amount and variety of good bacteria in AVIZO is sufficient and effective. Study period: 2023 May – June Performed by: KTU Lecturer. Dr. Renata Žvirdauskienė.