Punapeedi Seemned Idandamiseks 30g BIO

4.15

Koostis:  peediseemned* 100% *mahepõllumajandustoode

Valmistamine

Võta idandamisalus või idandsamispurk ja leota seemneid 24h, seejäörel loputa ja vala vesi maha. Loputa 2 korda päevas.

Või: Võta taldrik, kata see marli või muu vett imava materjaliga. Vala marlile ühe kihi seemneid ja vala vett, eelistatavalt keedetud ja leige. Vett tuleks lisada nii, et marli oleks kogu aeg märg. Asetame seemned sooja ja eelistatavalt pimedasse kohta.

Olenevalt tärkava taime liigist ilmuvad võrsed 2-4 päeva pärast.

Paksude seemnete puhul nt. herned, SOJA, kikerherned jne. või koorega seemned, nt. kõrvits, päevalill, idud lõikame enne tarbimist ja väikseid seemneid kasutatakse tervena.

Hoida kuivas kohas.

 

3 laos

 

Kirjeldus

INGREDIENTS
beetroot seeds* 100% *product of organic farming

METHOD OF PREPARATION
At home, we prepare sprouts as follows: We take a flat plate, cover it with gauze or other material that absorbs water. We pour a single layer of seeds on the gauze and pour water, preferably boiled and lukewarm. The water should be topped up so that the gauze is wet all the time. We place the seeds in a warm and preferably dark place.
Depending on the species of the sprouting plant, the sprouts appear after 2-4 days.
In the case of thick seeds, e.g. peas, SOY, chickpeas, etc. or seeds with a shell, e.g. pumpkin, sunflower, we cut the sprouts before consumption, and small seeds are used whole.

RECOMMENDED STORAGE CONDITIONS
Store in a dry place.